Onze sauzen
De appel en currysaus kan zowel kindvriendelijk als gastronomisch ingezet worden. Deze vegan saus biedt ontelbare mogelijkheden om lekkere gerechten op tafel te toveren. Het heeft een pittige currysmaak met een zoete toets dat perfect combineerbaar is met onder meer kip en basmati rijst.
Deze saus is een echte smaaksensatie van wilde bospaddenstoel en truffel die zowel met rood vlees, gevogelte, pasta als voor vegan gerechten ingezet kan worden. Het is dé saus dat je gerecht net dat tikkeltje meer zal geven. Deze saus is het ultieme waar Umami sauces voor staat.
Een sublieme groene saus die licht kruidig is door de extra lavas en zwarte look. Ideaal met vis, pasta en gevogelte en kan vegetarisch of veganistisch gebruikt worden. Het maken van heerlijke en/of kindvriendelijke gerechten met spinazie is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
De saus is geïnspireerd op de Zeebrugse roots van Nancy. De combinatie van uitgelezen schaaldieren en citroengras is een ware streling voor de tong. Het samenbrengen van deze ingrediënten zorgt ervoor dat alle smaken tot leven komen. Het is ideale saus om je visgerechten tot een hoger niveau te tillen
Less is more...taste!
Gluten is een verzamelbegrip voor een specifieke eiwitfractie in verschillende graansoorten: tarwe, kamut, rogge, gerst, haver en spelt. Al deze graansoorten veroorzaken een levenslange intolerantie. Onze sauzen zijn bereid zonder deze ingrediënten. Kortom genieten zonder negatieve bijwerkingen.
Onze sauzen zijn uitgedokterd om zo weinig mogelijk calorieën te bevatten. De meest gezonde levenswijzen zijn voornamelijk gebaseerd op plantaardig voedsel. Door Umamisauzen te gebruiken beperkt je de inname van dierlijke producten, zoals eieren, vlees en volle melk. Vetarm eten is ideaal en draagt bij tot een goede gezondheid. ​
Mensen met een lactose-intolerantie kunnen zeker bij deze sauzen hun gading vinden. Onze sauzen zijn bereid met enkel plantaardige ingrediënten (niet voor de schaaldierensaus). Dus zonder toegevoegde melk, noch room. Maak je creaties op een andere manier met onze sauzen. Minder lactose betekent niet minder smaakvol, integendeel. Door onze lichte sauzen worden je gerechten minder zwaar en komen alle ingrediënten ten volle tot hun recht. ​
Drie van onze sauzen zijn eveneens vegan. Nancy heeft ook enkele vegetarische en vegan recepten uitgewerkt. Kortom: zorgeloos genieten van intense smaken.